Connect with us

Нюзрум

Обвиниха политическото джудже Атанас Атанасов: Този Гном рекетира за Румен Радев, плаши ви с аборт

Published

on

Когато един партиен лидер – макар и на 1-2 процентова партия, но участваща в голяма коалиция – заплаши, че ако не спечели изборите, ще ни прати на следващите, това се нарича рекет. Това написа във фейсбук Огнян Минчев като реакция на думите на лидера на ДСБ Атанас Атанасов пред една телевизия, че ако ГЕРБ спечели вота през април, трябва да се готвим за нови избори.

„Необходимо е колкото се може повече граждани да научат за този рекет и да са предупредени, че се готвят да абортират техния пореден вот на 2 април. Съответно – да си направят сметката за кого и защо да гласуват. Този партиен лидер – и неговият рекет са в пряка услуга на едноличната власт на президента Радев, който управлява страната вече две години“, пише Минчев.

Според него, подобни партийни „лидери“ са на изкуствено политическо дишане и техните коалиционни партньори ги крепят по причини, известни само на тях самите.

„България се нуждае от политическа промяна и от разрешаване на политическата криза, която я води към еднолична диктатура. Политическа промяна не се осъществява от слуги – макар и маскирани като „лидери“. Бъдете предупредени!“, завършва Минчев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени