Connect with us

Лайф или жизнь

Участничките в „Ергенът“ с пръст в устата: Гей ли е? Излезе голяма тайна за Евгени и любовта му

Published

on

За втори пореден сезон зрителите на „Ергенът“ се чувстват излъгани, след като се оказа, че и настоящият кандидат за любов е сериозно обвързан

Евгени Генчев – „Ергенът“ от новия сезон на едноименното шоу по bTV, изобщо не се вълнува от дамите, които се борят за сърцето му. Той отдавна е открил жената с главно „Ж“ и възнамерява да ѝ е верен до края на живота си. Участието му в романтичното риалити е само за рейтинг, издадоха близки до тъмнокосия музикант.

Пианистът открил любовта още преди години в лицето на красива украинка. Двамата са сгодени и дори живеят под един покрив в Англия. Сънародничката на Зеленски имала пълно доверие в своя избраник и дори го поощрила да участва в реализирания в Турция праймтайм формат.

„Спокойна съм, знам, че никога няма да ми изневери. Иди, участвай – това е просто роля. Самата аз ще гледам епизодите не със свито сърце, а с огромен интерес“, – с тези думи хубавицата накарала Евгени да приеме офертата на bTV.
Двамата са като женени, а може дори и вече официално да са сключили брак, пише “Уикенд”. „Преди време Генчев подари на изгората си пръстен с огромен диамант. Бижуто струваше луди пари – много повече от мижавата халка, която ще връчи на победителката в в предаването“, издават отлично информирани източници на изданието.

Advertisement

След като миналото лято се заговори, че именно Евгени ще е новият „Ерген“, в шоу средите тръгна упорита мълва, че виртуозният пианист е гей. Истината обаче, е че той не е обратен, а ако изобщо някога е имал някакви залитания по своя пол, то това е било още преди да срещне любимата си украинка.

Continue Reading
Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени