Connect with us

Лайф или жизнь

След като заряза жена с 2 деца, Васил Драганов си взе за любовница колежка с 2 деца

Published

on

„И аз вече имам жена до себе си. Тя е моето момиче!“. Това сензационно призна актьорът Васил Драганов на въпрос на вестник „България днес“ дали слухът, че движи с колежката си от Народния театър Ева Тепавичарова, е верен, или не. „Не отричам, но и няма да навлизам в подробности. Относно ситуацията с бившата ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да говоря повече по случая в медиите, защото обещах на двете ни деца да не го правя.

Тя също обеща, но го направи. За мен децата ни са най-важното в момента и не смятам, че трябва да раздухваме повече тази история“, казва Васко. „Работата и децата са ми най-важни сега. За друго не искам и да споменавам, само ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тема няма да говоря“, категоричен е Драганов.

Той и Ева Тепавичарова се познават от много години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в любимия на българите сериал по Би Ти Ви – „Столичани в повече“. По-близките им отношения започват съвсем отскоро, след като актьорът вече се разведе с жена си Андреа. Самата актриса не бе открита за коментар. Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със съпруга си – тенора Георги Петров, и с двамата им синове. Първото момче на актрисата е от връзка преди певеца. В момента не е ясно в какви отношения са.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени