Connect with us

Лайф или жизнь

Участничка в „Ергенът“ работи като компаньонка, 2 500 лв. за вечер и ви чака най-дълбокото гърло

Published

on

Новият сезон на „Ергенът“ стартира с интересни момичета, които веднага се сформираха на агитки и започнаха скандалите между лагерите. Известно ни е още от първи сезон, че повечето участнички се записват за шоуто, за да си вдигнат цената. Точно така, в реалния си живот работят като компаньонки.

И в този сезон вероятно има такива девойки. За една сме сигурни, тъй като открихме профила ѝ в сайт за предлагане на платена любов. Изненада или не, но най-скандалната участничка в шоуто е тази, която се продава за 400 лв. на час или 2500 лв. за цяла вечер, а уменията ѝ ще ви шокират.

Пловдивчанката Габи, която влезе в шоуто с огромно самочувствие и за има-няма час успя да се скара с половината от конкурентките си, има активен профил за секс услуги в популярен еротичен сайт. Поне така твърдят нашите източници, тъй като на снимките лицето е закрито и не се вижда, но безумно много прилича на звездата от шоу формата, пише blitz.bg.

Участничка от новия сезон на "Ергенът" работи като компаньонка - 2

В обявата пише, че иска 400 лв. за час, но може да си я наемеш и за цяла вечер срещу 2500 лв. Пада си по класическия секс и оралната любов. Като за второто е посочила, че може с презерватив, но може и без. „Дълбокото гърло“ също ѝ е любимо и няма проблем да влиза в роли, ако поръчителят има такъв фетиш.

Тунингованото миньонче влезе в „Ергенът“ като инфлуенсър. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния ѝ вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени