Connect with us

Лайф или жизнь

Съпругата на Васил Драганов с нови шокиращи разкрития! Не може да я насили така за апартамента

Published

on

Тормозът от и лъжите от страна на Васил Драганов продължават. Актьорът от Народния театър обяви, че бившата му съпруга и майка на двете му деца не се интересува от тях, не взима сина им Давид и не го води на училище.  

„За мен е безумие да каже, че съм завела Давид два пъти на училище. Всеки ден го водя. След училище сестра му го взима. По моя инициатива го водя и на футбол“, сподели тя пред „Телеграф“ Андреа и допълва, че двамата имат споразумение за споделено родителство, именно за да не се стресират децата.  

Андреа признава, че през последната седмица е подложена на голям емоционален стрес, както е и от години.

„С Васил сме заедно от края на 2003 г. Имаме и две прекрасни деца. Имаме много щастливи моменти заедно. През последните години скандалите започнаха да зачестяват и напрежението да ескалира.  От началото на 2021 г. непрекъснато имаше скандали и пред децата“, споделя тя и издава, че през лятото не е била допусната до семейната им вила в Царево от майката на Васил и именно тогава тя все по-сериозно е започнала да мисли за раздяла.

„Имаше много напрежение, но вярвах, че заради децата ще се съберем. Да преодолеем заедно тази криза. За съжаление това не се случи. През есента взех окончателното решение – да се разделим“.

Двамата провели спокоен разговор тогава и решили да отглеждат децата си по равно. Разбрали се и Васил да остане в семейния дом с тях, защото са свикнали, а и защото се водел на негово име.

„Преди 13 г. той ме накара насилствено да подпиша следбрачен договор, в който да подпиша, че се отказвам от жилището, ако се разведем“.

Андреа признава, че Васил ѝ е оставил ключа от апартамента, за да ходи да се грижи за децата и да го поддържа, но един ден той я заплашил, че ако не го върне – ще смени ключалката.

„Поредният горчив хап беше, когато отидох да си събирам багажа, децата го мъкнеха сами. Може би около 30 торби, в чували за боклук ми беше събран целият багаж. В коридора във входа. Взе ми ключа от дома ни“.

Именно тогава започнало и отчуждаването на децата, за които Андреа споделя, че са най-важното нещо в живота ѝ. През лятото тя отново ще стане майка. Засега не говори за новия си мъж.

Споделя, че двамата са щастливи и изчаква удобния момент да запознае децата си с него.

„Васил пред вашата медия е пожелал щастие на мен и новия ми мъж, но не съм сигурна в неговата искреност.  Въпреки опитите му сега отново съм си близка с децата. Синът ми все още го е страх да се запознае с новия човек до мен, защото са му наговорени много неща. Не искам да го стресирам, има време за всичко. Вярвам, че ще бъдем едно голямо семейство всички заедно“.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени