Connect with us

Гербери

В името на победата на 2.04. – Бойко Борисов направи рокада, ГЕРБ с нов лидер

Published

on

„Да покажем че сме отбор, който поставя общото над личното и да си свършим работата, както и досега.“ Това заяви в Благоевград Росен Желязков на среща с актива на ГЕРБ, на която беше обсъдена предстоящата предизборна кампания. Представено бе и новото общинско ръководство, начело с Даниела Савеклиева, бивш дългогодишен областен координатор на ГЕРБ – Благоевград и бивш народен представител.

„Излязохме от негативния тренд и трябва да се чувстваме горди от това, което постигнахме, въпреки че не ни достигна време да довършим приоритетни обекти, като строителството на автомагистрала „Струма”. Отсечката в Кресненското дефиле ще продължава да създава проблеми, защото беше използвана за реализиране на лични амбиции”, подчерта Желязков.

Според него партиите мислят за предсрочните парламентарни избори като подготовка за местните. „Опонентите ни приемат това като средство да овладеят властта през местната власт. Нашата роля е отговорна – да мобилизираме всички сили, защото ГЕРБ е партия със силна идеологическа и парламентарна идентичност”, заяви Росен Желязков. По думите му в 48-ото Народно събрание ГЕРБ са отправили ясни посланията към хората и са съумели да приемат много закъснели закони.
„Не може да се каже, че провала за влизане в Еврозоната е наш пасив. България бе приета в т.нар. чакалня в деня, в който започнаха протестите, оглавени от президента и това не беше случайно Политическите партии изпуснаха да продължат работата по приемането в еврозоната и през 2021 г., и през 2022 г. Очакваше се за един месец да се свърши всичко, което умишлено беше забавено”, коментира Желязков.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков представи новото временно общинско ръководство. „Можем да постигаме още по-добри резултати и отново да бъдем първа политическа сила и на предстоящите парламентарни избори. Организацията е в кондиция и готова за победа”, заяви Андрей Новаков.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени