Connect with us

Fake Harvard

Изловиха Даниел Лорер!? Пазари „Мосад“ да му спечели изборите във Варна чрез манипулация!

Published

on

Даниел Лорер, който ще бъде водач на кандидат-депутатската листа на ПП&ДБ, не успя да пробие в големия бизнес на Израел и да установи връзка с големите фамилии. Лорер обаче имал канал към фирма, свързвана с „МОСАД“, която разполага с ресурс да манипулира изборни резултати не само в Израел, заявиха източници от службите, пише „БГснайпер”.

Държи ли връзката Лорер с фирма на „МОСАД“ за фалшифициране на избори и кода, който Кирил Петков щеше да дава на БСП? Според източниците в службите Бенямин Нетаняху е спечелил изборите в Израел с рамо от „МОСАД“ и екип от хакери към спецназа на военното разузнаване. Лорер нямал контакт с този екип, но можел да използва канала си към фирма, легендирана от „МОСАД“ в компютърния бизнес, която има офис и във Варна, коментираха източниците от службите. Спецовете твърдят, че политическата подкрепа на американците за ПП и ДБ е прикритие за израелската схема за фалшифициране на изборите. Подкрепата от американците блокира нашите служби да работят срещу изборджийските машинации на „Промяната“, твърдят източниците. Руски служби обаче работели много плътно по темата и хакери на ГРУ са проникнали в компютърните мрежи на „Промяната“, които може да се опитат да фалшифицират вота. Руснаците вероятно ще осветят схемата преди изборите, те имат да връщат „ресто“ на „Промяната“ заради оръжието и боеприпасите за Украйна.

Руски служби, които имат много силни оперативно-агентурни позиции във Варна, работели конкретно и по Лорер, заявиха източниците от службите. Ако ГРУ наистина се активирало по Лорер, резултатът на ПП&ДБ на парламентарните избори може да го изненада не само във Варна. Руските служби решиха едни кметски избори в морската столица, ако повторят схемата „под индиго“, Лорер няма да има никакъв шанс за победа на парламентарния вот във Варна. Фирмата, свързвана с „МОСАД“, може и да се активира за манипулиране на вота, но „МОСАД“ едва ли ще изпрати спецекип срещу остриетата от спецназа на ГРУ, за да не освети саяните си във Варна. Лорер може да е „клиент“ на фирма, свързвана с „МОСАД“, но не е саян, тъй като е публична личност и няма как да се ползва със защитата на легендарната израелска спецслужба. Изтичането на информация за Лорер и фирмата на „МОСАД“ за манипулиране на вота означава, че той трябва да очаква много остра кампания във Варна.

Най-четени