Connect with us

Нюзрум

Слави изчака да мине 19.02. и като извади пръчката – бой по Киро, бой по ДеБъ: Ще ни делите, а?

Published

on

Никога не съм се възприемал за политик, но независимо как се възприемам – аз съм председател на политическа партия. И като такъв никога не съм си позволявал да правя политически речи на национални празници, или в дни, когато отдаваме почит към националните светини. Просто е нечистоплътно и мерзко. Вчера едни политици обаче си позволиха да държат политически речи, да говорят колко гласа ще вземат на предстоящите избори и да сеят разделение. Разделение на добри” и “лоши” българи. И си го позволиха точно в деня на почит към Апостола, който обединява всички ни.

Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в своя фейсбук профил по повод стартирането на предизборната кампания на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ със събитие пред Народния театър в София на 19 февруари, когато цяла България се отдаде на възпоменателните церемонии в памет на Васил Левски.

„И защо тия хора направиха това на тази сакрална дата? Явно са искали да ни кажат нещо. Най-вероятно е някаква метафора. Че са революционери и освободителите на майка България.

И кого ще освобождават? – Нас. И от кого ще ни освобождават? – От лошите. И защо те ще ни освобождават? – Защото те са добрите“, написа още той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени