Connect with us

Fake Harvard

Бяс разтресе Лена Бориславова, хвърли се да брани Кирил Петков: Емоции има, хора сме

Published

on

Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да е втори в листата на София-област.

Това обяви бившата шефка на кабинета на Кирил Петков като премиер и сочена за най-близък сътрудник на лидера на „Продължаваме промяната“ Лена Бориславова. Направи го с коментар под свой пост във фейсбук. Така тя за първи път взе отношение по новото разцепление в „Промяната“ заради проблемите между ПП и „Демократична България“ за определяне на водачите на листи.

„ПП има колективни органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е водач, а втори в листата, което е сигурно избираемо място, е предварително обсъдено с него и неговата първоначална реакция беше на съгласие. Другото е … последваща емоция. Задкулисие в ПП няма. Емоции обаче има – разбираемо с оглед на тежката на задача и това, че сме хора“, написа Бориславова като коментар под свой пост, в който заявява: Ако някой ви обяснява, че нещо не може да се направи, в повечето случаи този ня#Кой не иска промяна, или го е страх, или завижда или не му достигат собствени качества, за да се придвижи напред.

В петък Дунчев обяви, че не е съгласен с решението на ПП да даде водаческото място в София-област на ДБ. И обяви, че с цялата организация напускат кампанията. А лидерите на ПП обвини в измяна заради решението.

Advertisement

В неделя Дунчев пък заговори за задкулисие в ПП и обеща да го разкрие, ако не бъде променено решението за листите.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени