Connect with us

Fake Harvard

За да си водач на листа при Киро и Асен, е нужно само да си прост предател! Аман от огризки

Published

on

Приятели,едно от условията да оглавиш листа за парламентарни избори от „Продължаваме промяната“ е да си предател, написа в социалната мрежа Фейсбук политическият PR Нидал Алгафари, визирайки ренегатите Явор Божанков и Радостин Василев.

Достатъчно е да оплюеш и охулиш близките си, тези които са инвестирали в теб, дали са ти възможност да се издигнеш на гърба на големи марки, като БСП и Слави Трифонов.

Ако не бяха, добри или лоши, двете марки, едната с над стогодишна история в политиката, а другата с милиони почитатели, двамината водачи на листи, щяха да са НИКОЙ. И двамината не блестят с умствени заложби. Не греят с организаторски възможности. Обединява ги само едно – Предателството.

При липсата на каквито и качества за политици те ще са ненужни след време. В някой следващ ден, ако има достатъчно глупав лидер, както са поканилите ги сега, и им предложи изява, и двамата ще се врътнат и ще предадат и тези.

С какво тези двамината са заслужили водачеството на листи в „Продължаваме промяната“? С акъл?! С популярност?! С действия?! Само с едно – Предателството.

При наличието на толкова добри, начетени, подготвени и кадърни измежду симпатизантите на „Продължаваме промяната“ и ти да се спреш на огризките от другите, е най-малкото лош вкус.

Най-четени