Connect with us

Uncategorized

Интересно: Мая Манолова насъска майките от „Системата“ да плюят по БСП и Кирил Петков

Published

on

Новото партийно строителство явно върви, а с него и ударите под кръста. Изглежда Мая Манолова е активира майките от „Системата“ да плюят по БСП и Кирил Петков, които развалят съня на Румен Радев.

Законът за личната помощ е влязъл в коалиционното споразумение и трябва до 3 месеца да бъде променен. Два месеца минаха обаче и нищо не се прави по него. Или се прави, но не прозрачно. Този закон през 2018 г. го внесе БСП, но днес социалистите позорно мълчат. На 19 януари ИТН го внесе, но развитие няма. Никакво! Това избоботи Вера Иванова от „Системата ни убива“.

Интересното е, че съратничката на Мая Манолова я нямаше никаква няколко месеца. Сега се заговори, че кюстендилската усойница ще хапе живо месо от БСП, за да прави нов президентски проект и Вера Иванова вече е в ефир и плюе ли плюе по настоящата власт и хвали Румен Радев.

По думите й служебното правителство е направило много за хората с увреждания. С идването на новите управляващи нещата катастрофираха. „За този парламент хора с увреждания няма. Говори се за пенсионери, които живеят под линията на бедност, но никой не говори, че под линията на бедност – ЖИВОТ НЯМА. Ти си умрял! Социалната пенсия е 170 лв.“, припомни Иванова.

„ИТН внесе нашите поправки преди 2 седмици в Народното събрание. Те са в Социална комисия. Председателят й Искрен Арабаджиев изобщо не ги предвижда за гласуване. Питаме се, защо има против хората да имат асистенти събота и неделя и те да не стоят гладни и жадни?“, пита Вера Иванова

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени