Connect with us

Fake Harvard

Кирил Петков и Бойко Рашков са тежки измамници! Разкри ги и шефът на „Булгаргаз“: Единият лъже, другият маже

Published

on

Кирил Петков и Бойко Рашков са тотални измамници и за пореден път двамата бяха изболичени.

„Новото ръководство не е вписано, нямаме идея за какво разследване става въпрос“, заяви шефът на „Булгаргаз“ Николай Павлов в предаването пред бТВ по повод думите на Бойко Рашков по-рано днес.

„Нашето ръководство е засегнало огромни частни интереси, лъжа е, че „Булгаргаз“ е отказал евтини количества азерски газ. Обратно е, договорът бе спасен, тъй като липсва газопровода. Избегнати бяха милиони долари неустойки, които държавата трябваше да плаща и успяхме да докараме възможните количества азерски газ“, заяви той.

Павлов каза, че у нас са най-ниските цени в ЕС – „В България и това се вижда от картата на ЕК – България е в най-светлата част, само Италия и още две страни могат да се мерят с нас. Лъжа е, че сме изнасяли евтин газ от Чирен. Целят да злепоставят дружеството“.

На въпрос очаквал ли е подкрепата от страна на президента Румен Радев, той каза: „Той има принципна позиция“.

Павлов обясни, че не очаква да бъдат възстановени, но „тази атака срещу държавното дружество е безпрецедентна, надявам се, че няма да се стигне до фабрикуване на фалшиви доказателства“, допълни той. Според него всичко се случва с цел да се злепостави дружеството.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени