Connect with us

Лайф или жизнь

НАП и полиция разследват голямата Тони Димитрова! Няма да повярвате кой ги е насъскал

Published

on

Скандалите около Тони Димитрова никога не стихват. Бургаската Бони Тейлър се е забъркала в поредна кавга, която вече е придобила дори криминален привкус. От миналата година изпълнителката на „Ах, морето“ воюва със свой бивш продуцент, с когото си разменяха словесни престрелки в медиите и из социалните мрежи. Войната им обаче ескалира и стигна дори до съда. Покрай разследването Тони се ожали, че е била викана на разпити в полицията в родния си Бургас.
Освен че давала обяснения пред униформените, разбрала, че и НАП са се заинтересували от нея. Покрай разправиите ѝ с въпросния продуцент данъчните започнали щателна проверка на Димитрова, която вече продължавала няколко месеца. Тя обаче нямала притеснения, защото през цялата си кариера била стриктна, плащала данъците си към държавата и парите ѝ били на светло. Въпреки това стресът и напрежението си казвали думата и Тони била бясна, че опитите името ѝ да бъде опорочено не преставали.

Заради пиперливия си език тя често се забърква в различни конфликти, понякога и от желание да защити най-близките си хора. Покрай юбилея си на 10 януари, когато бургазлийката закръгли 60 години, отново си отровила нервите. Навръх празника ѝ плъзнаха слухове, че имала любовна авантюра с известен хирург, който я зарязал и съсипал. Тони побърза да опровергае клюката и обясни, че с д-р Мирослав Обрейков всъщност били добри приятели. Познавали се от вече две години и помежду им никога не е имало повече от приятелска връзка. „Виждали сме се, разбира се, но никога не сме били гаджета и това го знаят всички хора около нас. Д-р Обрейков е един от най-уважаваните и търсени лекари в Бургас и много свестен човек. Как изобщо някой е измислил подобна идиотия?! Срамувам се дори да му се обадя сега след тези глупости“, изригна обичаната бургаска певица.

От няколко години насам тя е самотна в личен план. Последната ѝ публична връзка бе с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото няколко пъти се разделяха и събираха. В промеждутъците пък не спираха да се нападат и обиждат грозно, вадейки на показ всички подробности от интимното им минало. В крайна сметка Тони завинаги обърна гръб на музиканта, който вече има нова половинка и отдавна е продължил напред. Певицата обаче все още не е открила голямата любов и компенсира самотата с повече работа.

ВЕСТНИК „РЕТРО“

Continue Reading
Advertisement

Най-четени