Connect with us

Лайф или жизнь

Актрисата Елен Колева се пусна гола от спалнята си, мъжете й налетяха като нерези (фото за гоеми)

Published

on

Актрисата Елен Колева напоследък все по-често приковава погледите към себе си. Преди време брюнетката се бе отдала на много изяви на малкия екран в една от най-гледаните телевизии, пише БЛИЦ.

Поредният начин да привлече вниманието към себе си е публикуването на изключително интимна снимка.

На кадъра актрисата е чисто гола. Тя е хванала мече и се е снимала без абсолютно никакви дрехи. На снимката се вижда най-апетитната част от нея – дупето ѝ. Определено тя изглежда чудесно и си личи, че поддържа чудесна форма.

Явно, за да направи кадъра по-приемлив, Колева е решила, че той може да мине за картина или изкуство, ако го мине през филтър.

Advertisement

Фотосът е сниман в гръб. На него Колева е чисто гола, стояща права в спалнята си. Пред нея се вижда разхвърляно и неоправено легло, а в ръцете ѝ се усмихва плюшено мече. Кадърът е гарниран и от цитат от любима книжка за всички деца „Мечо Пух“.

Естествено, актрисата постига желания ефект, като кадърът е коментиран от десетки мъже и се радва на немалък брой лайкове.

Няма как да не отбележим, че в последно време Колева е много щастлива и това личи от постовете ѝ в социалната мрежа. Нейни последователи коментират, че това се дължи най-вече на факта, че е полетяла отново на крилете на любовта.

Става дума за астралния близнак на актрисата – Дъглас, който живее в Лондон. От време на време красивата Елен публикува техни общи снимки и с усмивка се радва на коментарите след това от виртуалните си приятели.

Advertisement

В един от коментарите дори се казва, че новата ѝ любов Дъглас, който често гостува в дома на актрисата в София, направо е одрал кожата на световноизвестния актьор Антонио Бандерас.

И макар да получава положителни коментари, засега Елен Колева не разкрива нищо от личния си живот. Нищо повече от това, което публикува от време на време. А и тя има достатъчно горчив спомен от предишни връзки, ставали обект на публично внимание, така че определено знае как да се пази.

Continue Reading
Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени