Connect with us

Нюзрум

Актьорът Евгени Будинов за Морфов: Казах му, че избирам Бойко Борисов и това го влуди

Published

on

Актьорът Евгени Будинов сподели, че е огорчен от думите на Александър Морфов, че е гербаджийски боклук и че режисьорът го е изхвърлил от спектакъла си „Хъшове“ по политически причини.

„Тази случка е от август миналата година, но ме огорчиха думите, които излязоха на записа. Той такива епитети не си е позволявал да изрече лично в лицето ми. Не е имало такова крайно отношение, че съм от ГЕРБ. Може би са били изострени взаимоотношенията“, коментира актьорът и бивш депутат от ГЕРБ Евгени Будинов.

По думите му е трябвало Морфов да му се обади да му каже, че го е махнал от представлението, но е решил да му звънне той.

„Тогава той каза това, което е и на записа, че ме маха по политически причини. Той след това ми се обади, че трябва да направя избор и аз му казах, че избирам Бойко Борисов и това го влуди“, допълни Будинов.

Вчера беше разпространено видео от възстановителни репетиции на „Хъшове“ от края на лятото, на което се чува, че Морфов е изгонил актьора заради политическите му пристрастия. Според режисьора Евгени Будинов му се молел да остане в постановката и дори заявил готовност публично да се отрече от партията на Бойко Борисов.

Същевременно социалните мрежи завряха от постове във връзка с новия скандал, свързан с Александър Морфов.

МОРФОлогията на един видеозапис – цинично изказване на записания, малодушие от присъстващите, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ. И обяви, че пуска жалба в Комисията за защита от дискриминация.

Самозабравил се „театрал“ връща членството в партията, като ръководно начало за оценка на таланти. „Моралната летва“ за политически възгледи, без оглед на други качества, напомнят за режим, обявен за престъпен, каза още Атасанова.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов написа: „Спомням си като бях дете, че майка ми не я бяха допуснали до някакво събитие, защото не беше партиен член. Нямаше партийна книжка. Майка ми беше учителка. Тя го изстрада пред очите ми, но тогава разбрах, че комунистите са жалки същества.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени