Connect with us

Fake Harvard

ПП продължават да бутат във властта съпруги, любовници и братовчедки, разкриха поредната

Published

on

От „Продължаваме промяната“ продължават да внедряват във властта съпруги, любовници и братовчедки. С поръчка за работа е намазала и жената до един от депутатите във формацията – Йордан Терзийски.

Разбра се, че интериорната дизайнерка Десислава Средкова е геният, измислил „новата визуална идентичност на „Промяната“. 

Информацията беше потвърдена лично от нахаканата дама, която влезе в диалог с критикуващите я онлайн потребители в специализирана група за дизайн в социалните мрежи. „Май ще трябва да пусна подробната разработка на проекта в скоро време в групата“, написа тя.

Още при появата на новото лого на ПП, мрежата беше залята с коментари, свързващи геометричните фигури с известни любовни триъгълници вътре в партията.

Много от онлайн потребителите заявиха, че новото лого е детинско и не отива на политическа партия. Други стигнаха по-далеч като заявиха, че дизайнът е копиран от популярния филм „Игра на калмари” или е „Гугъл разработка“.

А ето и какво написа Драгомир Младенов във Фейсбук:

„След Сабрутев и Лорер, които уредиха всичките си роднини до второ коляно, ето кой друг е вкарал близки свои хора да поработят във „фирмата“, написа в мрежата Драгомир Младенов от ГЕРБ.

Йордан Терзийски от „Промяната“ е поверил новите квадратчета и кръгчета на… жена си

Браво, добри честни хора!

Ангелите на промяната са като Киро: cash and carry политици.

Веднъж се живее!

PS: След Nexо средствата са ограничени, спестяват от криейтив.“

Най-четени