Connect with us

(О)позиция

„Афера“ изправи Христо Иванов до стената: Комисионер на Маджо ли сте!?

Published

on

Вчера по bTV десносектантът Христо Иванов мъжката се изцепи при Цветанка Ризова директно:

„…Това са хора, които не искат на европейския пазар да се направи регулация. Тези хора си имат имена. Един от тях е Алексей Петров. И искам да кажа много ясно – заради неговия интерес и заради невъзможността на Бойко Борисов да се откъсне от своята биография в момента переспективата на България, да влезем в Еврозоната, е поставена под съмнение. Ето това е пример за това как ние плащаме данък минало, докато не можем да излъчим едно смело реформаторско управление…“

Христо Иванов рязко се изпъчи така по темата за Кодекса на застраховането. Очевадно неподготвен, но пък категоричен, което дава обосновано предположение, че е мотивиран от … комисионерите.

Странно, но Христо Иванов посочи едно единствено име – Алексей Петров, като фактор в бранша на застраховането, въпреки че целия бранш е абсолютно единен по отношение на предложенията за промяна в Кодекса на застраховането. На това място, например, водещата, която пък никога не в час, можеше да го репликира защо Христо Иванов не споменава авера си Маджо, чиито срещи и връзки с него лъснаха в запис още по времето на протестите. Нали и Маджо има застрахователно дружество?!

Впрочем, това, което изрече Христо Иванов по телевизора бе абсолютна манипулация. Като апликира и Бойко Борисов до Алексей Петров, след като точно пък Бойко Борисов тресна Петров с измисленото дело „октопод“, по което по-късно бе оневинен и държавата изплати куп обезщетение заради Боково/Цветановите зулуми.

Дали е готов Христо Иванов да се яви в съда и да обясни точно кого защитава?

И дали това не са комисионерите, които измислят несъстояли се произшествия в чужбина, и така източват парите на застрахователните дружества?! А тези комисионери са известни поименно, но още не е времето да бъдат осветени.

И дали има представа Христо Иванов, че измамата извън България е разкрита точно с участието на български застраховател как под маската „Шенген“ се извършва източване на българския застрахователен пазар и вече е направен план как да бъдат овладяни измамите?!

Кого представлява Христо Иванов така апломбно – комисионерите, които източват застраховането ли? И защо ли защитава така пламенно техните интереси, вместо да застане зад единната позиция на застрахователите да бъдат спрени измамите с източването на пари?

Ако питате АФЕРА, много скоро това ще стане кристално видимо ясно.

Afera.bg

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени