Connect with us

Лайф или жизнь

Голямата любов на Слави Трифонов роди трето дете, живее в мизерия (Снимки)

Published

on

Майка за трети път е станала голямата любов на Слави Трифонов – Мартина Огнянова. Бившата танцьорка от балет „Магаданс“, която разби сърцето на Дългия, е родила още едно дете на настоящия си мъж – треньора по бокс Коко Колев, пише „Ретро“ .

Варненката дълги години живя на семейни начала с Трифонов, а накрая го опозори, като му изневери с Колев. След като учиндолецът я изгони от дома си, тя изпадна в нелегалност. Въпреки че се пазеше от публичност, се разбра, че с Коко имат две деца. Наскоро обаче двамата са станали родители и на трети син. Самоличността на наследниците си те пазят в абсолютна тайна и не ги показват никъде, вероятно от страх и мерки за сигурност. Известно е само, че са три момчета и се казват Матео, Лука и Нико.

Мартина обаче открито говори за живота и трудностите му, когато си майка на три деца в новото си начинание. Отскоро тя се занимава с лекции на тема психология и личностно развитие, като заедно с мъжа ѝ записват видеосеминари в интернет и споделят житейския си опит. Покрай духовното си извисяване те решили да зарежат светския живот в столицата и да живеят в хармония с природата. Поради тази причина пуснали за продан жилището си в столичния луксозен квартал „Бояна“, което бе подарък на Мартина от Трифонов. След като напуснали София, се преместили в почти обезлюденото старозагорско село Шаново. Там те са купили огромна стара къща с двор, която е в окаяно състояние. От видеоклиповете, които Мартина споделя, е видно, че постройката се нуждае от сериозен ремонт. Дограмата е стара, стените напукани, а дворът е препълнен с натурии и бурени. Очевидно боксьорът и бившата изгора на Трифонов нямат достатъчно средства, за да обновят къщата или пък са решили, че да ремонтират не им е необходимо.

В момента двамата се издържат от психологическите консултации, които дават, като Коко едновременно с това е и треньор по бокс в клуб в град Нова Загора. Мартина пък се опитва да скрепява семейния бюджет, като разпродава колекцията си от скъпи чанти, обувки и дрехи, подарявани ѝ от Слави Трифонов, докато бяха двойка. Тя ги търгува във фейсбук на цени по 600, 800 до 1000 лева за брой, но без особена успеваемост.

Някогашната красавица се е променила до неузнаваемост и визуално. Освен че е напълняла, вероятно заради скорошната бременност, се е сбогувала и с русия цвят на косите си и вече е брюнетка. Разделила се е и с дългата грива, а новата ѝ подстрижка е тип френско каре. След като скъса с Дългия, танцьорката бе позорно изхвърлена и от шоуто на бившия си любим. В годините тя се пробваше да се изхранва по различни начини. Първо бе козметичка, после маникюристка, опита се да внася чуждестранни разкрасителни продукти у нас, а последното ѝ амплоа е на консултант по психология. Мартина се реши да се омъжи за Коко повече от 7 години след скандалната си раздяла с Дългия. От 2022 г. насам тя вече носи фамилията Колева, а не Огнянова.

Най-четени