Connect with us

Нюзрум

Изританият за афери от ГЕРБ Цветан Цветанов готов на сватба с ПП и ДеБъ: Трябват 37 000 човека

Published

on

Всички тези, които биха се присъединили към едно дясно обединение на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ в коалиция, и подпишат декларация или меморандум, не трябва да имат никакви претенции за местата в листите. Това е темата, която възниква във всяка една политическа формация, а когато е коалиционен формат там темата ще още по-задълбочена. Това каза председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, намеквайки, че маломерната му партия е готова да се присъедини към ДС-то на Киро и Бойкикиев.

„Никой от подкрепящите тази коалиция не трябва да има претенции относно т.нар. субсидии. Нека да дадем правото и възможността да имаме една стабилна среда, върху която да се гради всичко останало“, заяви Цветанов.

По думите му има много по-важни теми, с които да се гарантира изборният процес.

„Имаме 12 900 секции на последните избори, 700 от тях са в чужбина, ако по 3-ма са средно представителите на ПП и ДБ, това са 37 000 човека. Ако бъдат обезпечени със съответния контрол, който да бъде осъществен, тогава няма да може да бъде манипулиран изборният процес в секциите, в които се очаква това да се направи“, категоричен е председателят на Републиканци за България.

Най-четени