Connect with us

Импийчмънт

ГЕРБ със спешна пресконференция, заради министър на Радев! На някой ще му замръзне усмивката

Published

on

„Не вярваме на добрите намерения и преценката на Шишков“, това заявиха народните представители от ГЕРБ Николай Нанков и Росица Кирова по повод проверки, извършвани от МРРБ и служебния министър арх. Иван Шишков.

Вчера в Комисията по регионално развитие и  благоустройство бе взето решение за хората от Пролеша и решаването на този казус с направените законодателни промени, обяви Кирова.

„С тях всъщност ние възстановяваме справедливостта по отношение на 2 милиона 203 хиляди български граждани, ползватели на винетки. Надявам се законопроектът в сряда да бъде гласуван. Проблемът е, че не решаваме изцяло онова, което вълнува гражданите на Пролеша, защото проблемът не може да бъде решен със законодателни промени, а може да бъде решен единсктвено с акт на изпълнителната власт и това е изцяло в правомощията на господин Шишков. Ние очакваме това да се случи. Едно е да правиш проверка, друго е да продължиш с развитието на важните за България инфраструктурни проекти“, заяви Кирова

„Ние оставки не искаме. Ние това, което правим в момента, бетонира Шишков. Нашите апели са към действията и бездействията, които са всеки ден, ние не сме против проверките, напротив проверки трябва да има на всички обекти преди окончателното разплащане. Ние искаме обективни проверки“, допълни още Нанков.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени