Connect with us

Fake Harvard

Няма лечение за Киро Петков! Отиде при Лора Танка и извика: Усещам сила! Пак ще съм премиер

Published

on

Всички трябва да сме горди като българи, че помогнахме на Украйна. Имали сме една важна роля в исторически момент. Надявам се това да остане като позитивна роля на страната ни в конфликта. Аз лично се гордея. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в предаването „На фокус“ по Нова телевизия.

„Ние успяхме да съчетаем всички критерии това да се случи по правилния начин. Нямахме директен внос към Украйна. Г-жа Нинова е права, че няма един изнесен куршум за Украйна. Ние продавахме на страни на НАТО“, уточни той.

Разседваният премиер коментира и обединението между ПП и ДБ. „Вчера бях заедно с ДСБ, Христо Иванов и др., всички бяхме застанали на един ред и усетих силата на това обединение. Ние имаме общи приоритети, общи цели и ценности. Целта ни е да върнем надеждата на хората“, уточни той.

„Обикаляйки из страната видяхме много активни групи с ясна кауза и те осъзнават, че индивидуалните битки не са достатъчни и трябва да се обединим. Шест партии вече сме заедно, но може и различни организации да се присъединят към нас. Голямата битка са местните избори. Имаме нужда от 20 000 общински съветници – свестни хора. Те трябва да поведат битката за местната власт“, обясни Кирил Петков.

„Аз вярвам, че не само ще сме първа политическа сила, а и ще имаме огромно мнозинство. Хората не могат да понесат повече разочарования. Вярвам, че в следващия парламент ще можем да управляваме отново с наше правителство. Ако усетим силата на обединението ще сложим край на безпътицата. Ще имаме общ кандидат за кметските избори в София. Каузата е по-важна от индивидуалната нужда на всеки един от нас“, каза още Кирил Петков.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени