Connect with us

Бай Ганьо

Руди Гела пак размаза л@йното във вентилатора: Избори докато ГЕРБ не изчезне!

Published

on

С измяната на Изборния кодекс от БСП, ДПС и ГЕРБ става ясно, че още от самото начало те са знаели, надявали са се и са търсели нови избори. Това заяви депутатът от ПП и бивш спортен министър Радостин Василев пред БНТ.

„Отиваме на избори, защото няма как да има синергия между крайно противопоставящи се групи както в обществото, така и в НС“, каза той.

По думите му „Продължаваме промяната“ е направила всичко възможно да не се стига дотам, но не е получила подкрепа. „Лицемерието взе връх в този парламент – виновни  са тези, които си сформираха мнозинство. Избраха си председател на НС, но в крайна сметка се уплашиха да направят правителство и направиха една заявка за любов, ама следващия път“, коментира Василев.

По думите му изборите ще продължат, докато ГЕРБ не се оттеглят от политиката.

„В такава радикализирана обстановка президентска република е неприемлив вариант, защото ще се стигне до диктатура. Сещам се за пуническите войни – пети избори идват сега и пуническите войни ще продължат, докато българският Картаген не падне, а българският Картаген е с център на управление в Банкя и неговият образ е ГЕРБ“, коментира депутатът.

„Този парламент стигна докрай само с един изборен закон, няколко ратификации и много малка част от законите по Плана за възстановяване и устойчивост“, каза още той.

Най-четени