Connect with us

Гербери

Кумец на Бойко направи на нищо Киро и Асен: Като подарък в мол са – отвън красиви, отвътре празни

Published

on

Ако видите по кое време са приети най-тежките законопроекти, ще осъзнаете, че ГЕРБ са единствените, които когато говорят за съдебни реформи, не си представят подаръците под елхите в моловете – отвън красиво опаковани, а отвътре – празни. Това коментира Георг Георгиев от ГЕРБ.

За съдебна реформа трябва да има промяна в Конституцията. Направили сме реални постъпления, не се опитваме маркетингово да продаваме на обществото красиви, но празни фрази. За съдебна реформа са необходими гласове, каза той.

 Георгиев коментира и темата за Северна Македония- Всичко, което сме направили до момента, осъзнаването че Северна Македония е в ЕС и НАТО. Северна Македония винаги се е ползвала с нашето топло чувство, жалко, че толкова време е пропуснато – от декларацията на добросъседство, каза той. 

Бе постигнато едно споразумение, което отразява интересите на двете държави. За първи път в ЕС отворен въпрос да стане част от дневния ред на ЕС, даде пример още Георгиев.

Според него ГЕРБ на всяка цена ще защити интересите на България. Доказва го, че два пъти вкарваме решението за предоставяне на военна помощ за Украйна, декларацията за Шенген, приета, еврозоната. През цялото време ГЕРБ ясно е показвала ориентацията на нашата държава, каза той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени