Connect with us

Олигархия

Баща на депутат от ГЕРБ срина беглеца Антони Тренчев! Разкри къде се крие и какво е платил

Published

on

Антони Тренчев щял да съди българската държава за милиард долара. Какъв родолюбец. Това написа в профила си в социалната мрежа политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари, след като е изгледал интервютата на съоснователя на Nexo от неделния ден. 

БТренчев се включи в ефира на различни телевизии, а поведението му говореше колко афектиран и притеснен е от цялата ситуация и разследването срещу фирмата му. Той дори си позволи да се държи изключително грубо с уважаван журналист като Светослав Иванов, което втрещи зрителите

Алгафари пък се възмути не само на поведението на съоснователя на Nexo, но и на много от нещата, които е казал. Политическият пиар и анализатор запита, като Тренчев се бие така в гърдите, че е родолюбец, къде си плаща данъците, от огромните приходи на криптогиганта.

„Защо основателите на компанията се изсулиха да живеят в държава, която предоставя гражданство срещу солидна вноска в икономиката ѝ, а не са в рая на IT- технологиите, като САЩ, ЕС и Китай?“, пита още Алгафари. 

Ето какво точно пише той в профила си в социалната мрежа:

„Приятели,

изгледах дългите участия на основател на иновативна компания с български корени по различни медии. Впечатлен съм!

Най-добрите IT- специалисти работят за тази компания. Третоешалонни служители на глобалната компания отделят бонусите си или две, три свои заплати за да финансират политическа партия, налагаща машинното гласуване в България.

Обработката на резултатите не става с ръчно броене, а със софтуер, т.е чрез IT- специалисти. Когато се върна гласуването чрез хартиен носител и броенето на машинното гласуване ръчно, стотици хора излязоха на площад в София недоволни от този избор на законно избраните народни представители на Република България.

Тези млади, умни и креативни хора прецениха, че волята им на стотици професионалисти и IT- специалисти, като тях ,са по-важни от гласовете на практикуващите други професии, пенсионерите и по-малко грамотните от тях?

Защо основателите на компанията се изсулиха да живеят в държава, която предоставя гражданство срещу солидна вноска в икономиката ѝ, а не са в рая на IT- технологиите, като САЩ, ЕС и Китай? След като те са девствено невинни, защо не са в държави членки на ЕС, където правото е на най-високо ниво и там да защитят себе си, служителите си и платформата си?

Защо никой не попита тези патриоти и родолюбци, къде плащат данък печалбата и дивидентите си? Предполагам, че е в икономиката на България? Ама само предполагам.

Твърди в изявленията си този умен и интелигентен бизнесмен, че сме ръководени от шайка бандити. Дали някой от ръководството на тази иновативна полу-банка, полу не, не е бил част от управлението на държавата ни? Само да напомня, че Република България се ръководи от Народното събрание и народните представители са ръководителите на държавата.

Много се зарадвах като чух от този умен мъж, че са дарили цели два милиона за украинците. Много похвално дело. И да попитам, след като са толкова милозливи спрямо нещастието на украинския народ, колко дариха на българите изпаднали в нещастие от ръководството на шайката бандити?

Щял да съдят българската държава за милиард долара този родолюбец. Предполагам, че е достатъчно умен за да знае, че като осъди българската държава, не шайката от бандити ще плати сумата, а жертвите на шайката ще изпразнят джобовете си.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени