Connect with us

Бай Ганьо

Хиляди припадат от смях! Руди Гела обяви война на Бойко и… Симеон: Аз съм честния, елате при мен

Published

on

„О, минало незабравимо!
Ченгеджийските номера с ексхумиране на мъртви политически проекти, като „Обединена Левица“, започна в Пловдив, ползвайки гостоприемството на Георги Гергов, зад който надничат сенките на масонската ложа „Слънце Ориент“, това написа в профила си проваленият министър на спорта Радостин Василев.

Юристът, който дезертира ИТН и премина в редиците на Продължаваме промяната, продължи с политическите си атаки, които са толкова нескопосани, че хияди се смеят на Руди Гела.

Ето какво допълни Василев:

„В същото време НДСВ „възкръсна“, след дружеска среща между Симеон Сакскобургготски с руската посланичка Елеонора Митрофанова.

Без съмнение статуквото харесва това, а всяка прилика с действителни лица и събития изглежда, че не е случайна и неволна.

Бойко Борисов не крие, че е научил важни уроци от Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски и сравнява времето си, прекарано до тях, като бодигард, с това в университет. Той признава, че от тях е научил много неща.

Специално от царя, който назначи Борисов като главен секретар на МВР през 2001г. и го вкара през парадния вход в политиката, е научил следното:

„Като започна от най-елементарните, като отидеш някъде и не трябва да покажеш, че си гладен. Научихме се на обноски“, казва Бойко и допълва, че много от уроците му помагат, когато „плува“ в мътните води на политиката.

Скъпи граждани, бъдете бдителни! В ход е операция „Оцеляване“ под кодовото название „Спасяването на редник Бойко“! Затова изчегъртването на задкулисието и сенките от миналото е задължително.

Време е за обединение на всички честни и почтени хора, които жадуваме за промяна.
Заедно можем повече!!!“

Най-четени