Connect with us

Fake Harvard

Пратиха Лорер да изръси най-голямата простотия в ефир! Дано е взел някой лев от Киро, за да го каже

Published

on

„Нашият план е да имаме общи листи с ДБ в цялата страна, смятаме да разширим съюза и с допълнителни национални и регионални формации. Това ще се случи преди изборите“, обяви пред БНР Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“.

ПП е единна и спекулациите, че не е такава са забавни, категоричен е Лорер.

„Те са част от опитите да се насажда страх, че партиите на промяната ще се разцепят. От появата на ПП се случи нещо ново – работи се на светло и различните мнения се чуват. Това изключително много дразни тези, които са свикнали да работят на тъмно и с прийоми от миналото да насаждат настроения“, твърди политикът.

„Ако ГЕРБ, БСП и ДПС се харесват, защо не започнат да работят заедно сега, а искат да причинят на страната нови избори. Струва ми се, че за тях са важни местните избори. До местните избори те ще крият появилите се взаимни симпатии“, разсъждава Лорер.

Advertisement

Лорер заяви, че от ПП не са плащали за позитивните публикации в западната преса относно помощта с оръжие, оказана от страната ни на Украйна по време на кабинета „Петков“.

„Това са инсинуации. Рядко в международната преса се появява нещо, което говори толкова положително за България. Кабинетът „Петков“ трябваше да управлява кризи.  Той избра да направи най-правилното-да помогне на Украйна, но и да оцелее политически. Международната журналистика оценява приноса на България. Кирил Петков помогна на украинците да оцелеят в ранните дни на войната“, твърди без да му мине окото Даниел Лорер.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени