Connect with us

Гербери

Бойко Борисов не издържа и изригна! На Борис Бонев задникът му замириса на изгоряла гума

Published

on

„Ще похарчим нови 80 млн. за пети поред избори, за да произведем един и същи резултат“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград.

„ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система”, добави още той.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел“, подчерта Борисов.

„Предишният парламент, управляван от Кирил Петков и правителство, не посмяха“, припомни той още по темата. 

Борисов напомни, че именно благодарение на ГЕРБ в парламента са приети законите за подкрепа на Украйна, които са позволили на българските политици, включително на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

„Както опорката, че аз и Радев се виждаме и чуваме, тази лъжа изчезна днес, така ще изчезне и една друга лъжа. Благодаря на нашите депутати, които са в правна комисия, вчера приеха важен закон за анонимните сигнали. Искаме съдебна реформа. Това мога да ви кажа. На жълтите павета ние имаме много симпатизанти, Цвети, те не са техни, даже и тях ги подредиха. Нашият път е този, добави лидерът на ГЕРБ. 

„Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“, каза още той.

Момче, хубаво ще ни спасяваш, но ние трябва да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един шадраван, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има?

Да не говорим за Околовръстното, Южната, Северната тангента, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове.

Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години – от кое ще спасите? И това ще се опитват да ви го предлагат кметове по места. Същият хаос, който стана в държавата и всеки политик, който говори, във всяко изказване има хаос. Това ще стане и в градовете“, обърна се той към партийния актив.

Борисов си припомни и как преди години е обикалял из Златоград и е обещавал лично на хората, че ще им се направят улици, тротоари и асфалт.

„После пак трябва да ви спасяваме от спасителите“, предупреди Борисов.

„Аз си тръгвам, за да спасявам от спасители. От „Промяната“ успяхме, върнахме левчето. Сега да видим как от спасителите ще се отървем. Хората гледат и могат да посочат с пръст. Летище в Русе обещаха, самолети до Скопие обещаха. Лъжат, така лъжат, отче! Много мощна медийна подкрепа имат, пара имат – плащат“, възмути се Борисов.

По време на събитието коментар направи и бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена“, смята тя.

Караянчева коментира и отчета на служебния премиер Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея държавата е спряла да се развива след управлението на Бойко Борисов.„Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А сега всичко отиде до тавана през последните седем месеца“, добави Караянчева.

Тя отправи критики и към лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев. „За да управляваш една държава, трябва да познаваш законите, а те потъпкаха Конституцията“, подчерта Караянчева. По думите й президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев.

Най-четени