Connect with us

Спор(Т)но

Червен журналист шокира феновете на ЦСКА: Тази година ремонт на „Армията“ няма да стартира!

Published

on

Популярният спортен журналист Тодор Шабански, който работи и за спорта към Столична община, е категоричен, че „червените“ фенове трябва да са доволни, ако реконструкцията на „Армията“ започне до една година.

„Ние всички много искаме да видим нов „Българска армия“. Това е мечта на всеки, който обича ЦСКА, но хората трябва да са наясно, че процедурата е много тромава. Така е с всяко нещо в България и аз ще бъда много щастлив, ако реално реконструкцията започне догодина по това време“, заяви Шабански в подкаста CSKA FAN TV в Youtube.

„Тепърва предстоят много публични обсъждания. Ще има и много „против“ от страна на „зелени“ и други НПО-та. Хубаво е, че колелото се е завъртяло и от клуба показват реално желание да построят нов стадион. Също така приветствам и това, че от ръководството на ЦСКА подобриха комуникацията и показват пред обществото отделните стъпки. Ясно е, че всичко ще бъде екологично, а дори ще бъдат и върнати част от площите към Борисовата градина, но въпреки това процедурата ще отнеме доста време“, категоричен бе Шабански.

„Убеден съм, че Лудогорец ще активира цялата система, за да спре армейците. На подобни неща ставахме свидетели и в предишни години. Нима сте забравили, когато в един последен кръг от Черно море пратиха юношите си и дори забраниха на легенда като Георги Илиев да играе“, отсече Шабански по повод битката за титлата между ЦСКА и Лудогорец.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени