Connect with us

Нюзрум

Държаха Рашков трезвен до 17,20 ч. и той избесня при Цветанка Ризова: Не се разпознавам! Съд за тях

Published

on

„Аз не се се разпознавам в съобщението на Софийската градска прокуратура”, каза пред бТВ Бойко Рашков по повод информацията до медиите, че СГП проверява за евентуално извършено престъпление бивш министър на вътрешните работи и настоящ народен представител от 48-ия парламент.

„Нямат право да намесват депутат в правно формулировки без доказателство. Така добри да бъдат да съобщят име”, каза Рашков.

По думите му работа на прокуратурата е да пледира в съдебната зала и нейни представители нямат право да говорят, преди да има стартирал наказателен процес. „Тези колеги, лаская ги като ги наречем колеги, са забравили елементарни правни принципи и етични норми“, допълни той.

Депутатът и бивш министър каза, че не го били търсили от прокуратурата за евентуално престъпления и за пореден път ставало въпрос за самосезиране по публикации в медия, но без доказателства.

„Това са измислици на българската прокуратура и е срам за тази прокуратура, която в момента функционира в демократични условия в нашата страна”.

Рашков очаква малко повече конкретика от прокуратурата, за да заведе дело срещу нея.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени