Connect with us

Гербери

Борисов свика спешна сбирка с депутатите: Подкрепяме правителство на БСП! Само да разпишат…

Published

on

„Всичко, което сме поели като ангажимент трябва да се случи“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на спешен брифинг.

„Има грешки в закона за винетките и те трябва да се коригират“, добави Борисов.

„Може да се разговаря, но нашата позиция ще бъде много, много твърда. Заедно с „Български възход“, могат да си направят правителство спокойно и без нас“, каза още Борисов. 

„Законната помощ за Украйна е законна. Има закон вече. То е приключило. Тази червена линия ГЕРБ-СДС я преодоля. Северна Македония я няма линията. Съпротивата срещу „Лукойл“ – също са в закони. Нямат по какво да спорят. За еврозоната, за Шенген имат пълната ни подкрепа. Те категорично казаха „няма да преговаряме“. Защо няма да преговаряте?“, допълни Борисов.

„Г-жа Нинова правилно се е подготвила, но това е шанс за правителство. Шанс за правителство на партиите, управлявали досега. Огромна възможност. Не мога да ги разбера защо така срамежливо искат да се забрави един период, в който бяха заедно. Разбираме се какви са приоритетите, какво ще работи това правителство и го подкрепяме, защото знаем какво ще има пред него за вършене. Стига сме карали избирателите да се превръщат в агитки, които се мразят“, обяви Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени