Connect with us

Бай Ганьо

Я, Бабикян е жив! Не може да забрави, че Бойко отказа да му даде 2 млн. лева, за да стане от ГЕРБ

Published

on

„Предложение за правителство сигурно ще имаме, но правителство едва ли. Не вярвам да се стигне до кабинет с ясна посока за реформиране на страната“. Това заяви пред БНР бащата на фалшивите новини и бивш депутат Арман Бабикян.
Според него избирателната активност на евентуални нови избори ще е още по-ниска:

„Имаше 4 опита, в които хората, които искат да променят режима, наследен от Борисов, имаха възможност да дадат ясен сигнал, че трябва заедно да се съберат, за да дадат новия модел на управление на страната. Това не се случи. След което се изненадват от резултатите след изборите. Това е леко глуповато преживяване. Не виждам и как да мотивират избирателите, след като повтарят едно и също упражнение толкова пъти, очаквайки, че самото провеждане на изборите ще даде отговора. Отговорът е в тях и никой не може да произведе това обединение вместо тях. Така че ще става все по-слаба активността“.

В предаването „12+3“ Бабикян изказа мнението си, че хората са изморени от безсмислието, което произвеждат политическите лидери.
„Тези политически сили, които имат общо помежду си, не се събират преди изборите, след което биват поставяни в ситуация като днешната – да се наложи да преговарят с такива, с които нямат общо“, обясни той.

Имаме 2 генерално различни представи за държава, посочи пиар експертът. По думите му едната е представата на ГЕРБ – на феодалната постройка на обществото с диктата на един човек отгоре. Другата представа е абсолютно различна, добави той и обясни:

„Няма как тези две представи да се съберат една с друга, след като ГЕРБ няма никакво намерение за пречистване или поне не демонстрира такова, а другата група от партии не намират път едни към други“.

Припомняме, че Арман Бабикян мрази неистово Бойко Борисов, защото преди години лидерът на ГЕРБ отказа да му плати 2 милиона лева, за да работи арменецът за ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени