Connect with us

Гербери

Депутат от ГЕРБ в потрес: Какви са тия жени, дето са дарявали половин годишна запата на ДеБъ!?

Published

on

Не може човек като Настимир Ананиев, който сме виждали на жълтите павета през 5 различни формации, да говори за човек който 12 години е бил премиер. Трудно е моралът да идва от хора, които 5 пъти са си сменяли партията.

Това заяви пред БТВ Георг Георгиев, депутат от ГЕРБ-СДС и лидер на МГЕРБ. Той отговори на Ананиев от ПП, който заяви в участие преди него, че Бойко Борисов го е страх да се появи на жълтите павета. 

Настимир Ананиев е бил съдружник на един от най-издирваните криптообвиняеми в света. В САЩ разследват криптосхемата на Nexo, в която виждаме и лица от „Продължаваме промяната“. Питаме „Промяната“ – кой мята „калта“?! Файненшъл Таймс, Ройтерс, британската служба за сигурност, прокурорите на 8 американски щата, включително и на Ню Йорк ли, допълни Георгиев. 

Според израелското разследване през Нексо са минали над 100 транзакции за „Хамас“, каза още той. 

179 000 от 221 000 лв. общи дарения за „свещената крава“ на ПП – „Демократична България“, са дарени от служители на Нексо. Как служителки с 40 000 лв. годишна заплата са дарили в лично качество по 20 000 лв. за „Демократична България“, попита депутатът. 

„Продължаваме промяната“ са получили над 1 милион лева дарения, но няма и ред обяснение – най-прозрачната и дигиталната партия не се е отчела в сайта си, разкри той. 

Цялата тази „Промяна“ е облачна и крипто! Те са фабрика за илюзия. Опитаха да ни направят аватари, които да управляват. Всичко, което видяхме от „Промяната“ е илюзия – къде е евтиният ток, танкерите с газ, мостовете и тунелите, попита Георг Георгиев. 

Относно третия мандат, депутатът от ГЕРБ заяви, че ще проявят уважение към всеки, на който е даден мандата и опита да състави правителство. „Бойко Борисов няма проблем да се срещне с всеки от партийните лидери“. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени