Connect with us

Нюзрум

Няма такава идиотия: Борис Бонев се готви да спасява и Пловдив, но със… „Спаси София“

Published

on

„Партията „Спаси София“ се учредява днес. На този етап ще се фокусираме само върху София. Смятам, че постепенно трябва да се развиваме и да изграждаме своя опит. Нашата кауза е София, но това не изключва подкрепа за подобни граждански организации в други градове. Не изключва и да участваме в национални избори на по-късен етап на ниво Пловдив, Варна, Бургас“, това заяви независимият общински съветник Борис Бонев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

„Ние сме демократична партия и винаги ще бъдем. Решенията ни винаги се взимат в един широк кръг на разговори и преговори“, заяви той.

„Разговори с ПП и ДБ вече се водят. Те са в начален етап. За нас е изключително важно първо да се съгласим около приоритетите. Готови сме да се явим самостоятелно, но полагаме усилия да има обединение с хората, които мислят за София“, каза Бонев. 

„Трябва да се търси баланс. Искаме да продължим този път, който сме поели. Местният вот има много значение. При тях има един сравнително гарантиран 4-годишен мандат и местната власт е много по-близо до хората. Политическите сили трябва да се фокусират върху местните избори“, коментира общинският съветник.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени