Connect with us

Гербери

Бойко не издържа: Поемам вината за Nexo! Настимир Ананиев е бил в кабинета ми много пъти

Published

on

„Не ми остава нищо друго, освен да поема цялата вина и за NEXO. Защото логиката каква им е – понеже Тома Биков, Дани Митов, Петър Николов от СДС са били заедно с г-н Тренчев и Настимир Ананиев в една партия. Но тази партия беше наш коалиционен партньор. Те сега се опитват да се разграничат от Тренчев, а всъщност някой трябва да поеме вина, че са се издигнали в политиката. Остава ние да сме виновни и за това, защото сме били заедно. Не се отричам от времето, в което сме били заедно, идвали са в кабинета ни, разговаряли сме. Така че ако няма виновен, да го пишат на нас. Аз никога не съм имал и нямам къща в Барселона, ако имам – да отидат да се настанят. Но опорките им вървят“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Учуден съм как 5 служителки от една фирма даряват по 20 хиляди лева за една партия? Какви са тези служителки с толкова будна гражданска съвест, дето са дали по 20 хил. лв. всяка като дарение на „Демократична България“, попита Борисов, визирайки разкритията за служителки на Nexo, дарявали пари на ДБ. 

„Това, че в историята с Nexo са намесени и израелските служби, водещи в разследването на киберпрестъпления, значи, че се работи усилено по разследването. Но политическата вина, за това, че те са се развили по времето на ГЕРБ – Христо Иванов, Тренчев и Ананиев, е на ГЕРБ. Тяхната наглост е безгранична“, коментира Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени