Connect with us

Нюзрум

В Нова изтръпнаха! Костадинов влезе при Виктор Николаев с: Осъзнаваш ли що за инфантил си?

Published

on

Откакто започна войната в Украйна, атомната енергия се оказа зелена. Аз вчера с ушите си чух пък как от ДБ защитават нашите въглищни централи. Това коментира пред Нова ТВ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Само на Марица Изток 2 печалбата е 2 млрд. лева, а ако си закрием въглищните централи, ще ни дадат 1.400 млрд. Това си е пладнешки грабеж.“, коментира той.

„Нашият въпрос в референдума е за българския лев, а не за еврото. На нас непрекъснато ни се обяснява, че не можем да предоговаряме, което не е вярно. Нека действаме и разсъждаваме като суверенни политици.“, каза Костадинов.

„Аз живея в демократична държава 33 години и в началото ни обясняваха, че народът ще бъде питан – за нищо не сме питани.“, ядосва се лидерът на „Възраждане“

„Най-задлъжнелите държави в света са в ЕС. Италия е лош пример. Там фалираха банки, но за това не се говори. Добрият пример са извън ЕС.“, категоричен е той.

„Категорично ставаме по-богати, ако запазим лева, защото ще контролираме собствената си финансова система.“, каза той.

„Това, което правите, е много инфантилно. Ние говорим за бъдещето на държавата, вие ми говорите кой от „Възраждане“ в каква валута си държи парите. Ами, ако му е плащано в евро, разбира се, че ще има пари е евро, или в паунди, или в каквато валута му е плащано. Смешно ми е и инфантилно, не знам дали осъзнавате“, обърна се Костадинов към Виктор Николаев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени