Connect with us

Fake Harvard

Кирптомир Ананиев изумително нагъл в парамента: Ей, ще съдя всеки като Слави!

Published

on

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов заради скандала с Nexo. Това заяви самият той в кулоарите на парламента.

Срещу Слави Трифонов и гласа зад камера, който му подсказва, ще заведа дело със сигурност заради лъжите, които се изрекоха. Защото когато решиш да оронваш престижа и репутацията на някого, трябва да поемаш отговорност. Трябва да се знае в България, че когато някой си позволява да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда, обясни Ананиев.

Консултирал съм се с адвокат, ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което оронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват, каза още Ананиев.

За Антони Тренчев той обясни, че го познава от 43-ото народно събрание, както го познавали и Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов, настоящи депутати от групата на ГЕРБ-СДС.

Имали сме намерение за дейност и съвместни проекти, които за съжаление не се осъществиха, тъй като нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента не съм в съдружие нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е дружества, обясни Ананиев за връзката си с Тренчев.

По-рано от ГЕРБ съобщиха, че проверяват връзката на депутата на „Промяната“ с криптобанката. На това той пък отговори, че те явно са „новият разследващ орган на прокуратурата“.

Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново разследващо звено. Няма проблем, нека да разследват, ние нямаме какво да крием, въпросът е, че когато се разследва, трябва да се разследва всичко, а не избирателно, посочи Ананиев. И обясни как е декларирал цялото си имущество пред КПКОНПИ за разлика от лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Най-четени