Connect with us

Нюзрум

„Лорер е роден лъжец, тренирал е да стане такъв. Ония двамата Киро и Асен са същите!“

Published

on

Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се разследва, 7 американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които главните играчи са си присвоили 1 милиард и 400 милиона.

Настимир Ананиев има общи свързани фирми. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били много близки, но всички си траят. Ако бяха хора свързани с „Има такъв народ“, това щеше да е първа новина. Сега се говори, че известни депутати са имали нещо общо“

Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов пред 7/8 ТВ.

„Имам чувството, че живеем в една абсурдна държава, пълна с лъжи, лъжци и хора, които вярват. Асен Василев излезе по една телевизия и каза, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без никакви доказателства“, добави той.

Advertisement

„Лорер е роден лъжец. Той преди това се е тренирал. Знам какво означава неистината. Той така се е родил, заедно с ония двамата, които са се репродуцирали или клонирали и са станали много, като Настимир Ананиев“, коментира Трифонов.

По думите му силата вече не е в истината, а силата е в това да лъжеш, защото всички ти вярват.

„Като излезе историята с кюлчетата и чекмеджетата на Бойко Борисов, всички се правеха на луди. Това е, така стоят нещата“, допълни той.

„Има двоен стандарт. Когато сценаристите на Слави направят пошла песничка, това е някакъв ад, който обръща държавата с хастара нагоре и стигаме чак до ЕС, правата на жените и т.н. А когато Христо Депутата направи песничка, в която говори за това, че щял да получи „запек“ от някоя депутатка – това е изкуство“, коментира още той като в заключение каза:

„Нека ги провокираме. Няма спирка.“

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени