Connect with us

Спор(Т)но

Полски вестник в чудовищна атака срещу Левски! Фенове на „сините“ я подкрепиха: Позор!

Published

on

„Позор!“, така полският вестник „Спорт“ окачестви решението на Левски и други родни клубове да играят с руснаци.

„Сините“ ще срещнат цели три клуба от Руската федерация, която се намира под ембарго за участие в международни спортни състезания. Поляците твърдят, че то се нарушава още от Северна Македония и от Босна и Херцеговина. Нищо, че официалните позиции на тези страни относно войната в Украйна са еднозначни.

Феновете на Левски се разделиха на няколко лагера относно предстоящите контроли на тима срещу руски клубове в ОАЕ. Там „сините“ ще се изправят срещу Краснодар, Спартак (Москва) и Урал.

Повечето запалянковци на родния гранд изразиха мнение чрез постове в официалната фейсбук страница на клуба, че проверките с руските клубове трябва да бъдат отменени.

Други призовават да не се политизира футбола, а трети, които изглежда са малцинство, не виждат проблем Левски да играе със споменатите отбори.

Ръководството на „сините“ все още не е коментирало заформилия се казус, но е факт, че към този момент руските клубове трудно си намират европейски съперници. Засега те са уредили контроли с отбори от България, Сърбия, Босна и Северна Македония.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени