Connect with us

Нюзрум

Я, Хаджигенов с вмирисаната риба е жив! Даже изригна: ПП и ДеБъ са намерили ниша да крадат!

Published

on

„Български възход“ няма шанс при третия мандат. Радев ще иска да ликвидира ДБ, ако им даде мандата. Президентът опитва да си играе играта и му се получава по-видимо, което е злина. Радев и ДБ се карат на тема базови ценности, правят го грубо и безсмислено. В случая заставам на позициите на ДБ, защото идеите им в момента ми се виждат в правилната посока. Радев вижда в нас военнолюбци, защото той е бил медицинска сестра в последните 30 години. Радев си играе негова игра. Явно се опитва да си осребри мандата. Как точно, нямам представа. Всеки се гордее с помощта си за Украйна, а ние засекретяваме. Защо? Това обяви в студио ФАКТИ адвокат Николай Хаджигенов.

Според него ГЕРБ е константа в нашата политика, а и имат пари за много избори.

„В ГЕРБ още вярват хора, които имат интерес. За ГЕРБ гласуват хора, които са бизнес свързани. При ДПС е същото. Те могат да се явяват на избори колкото е нужно. По чужди данни у нас се крадат около 3 млрд. лева на година. Според мен, на година са се крали у нас над 10 млрд. лева. Умножете го по 12. Разбирате за какво става въпрос и защо ГЕРБ имат пари за избори“, добави адвокатът.

Попитан дали ГЕРБ ще се справи с това да разединява ДБ и ПП, Хаджигенов каза: „Това не е никак трудно. В един нормален свят ПП и ДБ ще са противници в политиката, биха били. Колкото ДБ са десни, толкова ПП са леви. Те се опитват да се напъхат в някакви познати идеологически калъпчета, за да крадат електорат и гласове. Те забравят изначално, че политиката е инструмент за случване на неща, за решения, за управление, а не за кражба на гласове. ПП иска да открадне гласове от левицата, която у нас е социализъм, не е социално ляво както се опитват да го изтъкнат.

ДБ се опитват да крадат гласове на десницата. Това успява, но на следващите избори и това ще мине. ГЕРБ са по-червени, с извинение, от маймунския край на гърба. При тях няма нищо дясно. Какво разправят герберските идеолози е тема на друг разговор. Като гледаме ГЕРБ в последните 15 години, кое им е дясното. Борисов е с две леви ръце и два леви крака, дето се вика. Всеки се опитва да краде електорат, а не да прави нещо смислено. Това ме докарва до истеричен бяс.“

Според Хаджигенов ПП имаха шанс да направят много неща, докато бяха на власт, а те не опитали.

„Имаха 5-6 месеца, в които можеха да направят много неща. Включително и промяна в Конституцията. Това е конкретен пример. Ако се оправдават с ИТН – на крива ракета космосът ѝ пречи“, каза още той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени