Connect with us

Fake Harvard

На какви пици са ПеПерастите!? Хората на Киро готови да дадат ценни министри за кабинет на ДеБъ!

Published

on

„Партньорите за каре карти са едни, а за управление – други”, каза депутатът от „Продължаваме промяната“ и бивш заместник-министър на земеделието Иван Христанов пред bTV.

По думите му ПП се опитват да създадат предпоставка да обсъдят дневния ред на България и всеки път не срещали разбиране в Народното събрание. При третия мандат има два фундаментални теста, които трябва да бъдат минати отново – дали ще има обсъждане на целите за съставяне на правителство и на кого ще бъде връчен мандатът. При третия мандат избор има и едно е да бъде връчен на ДБ, а съвсем друго на ДПС, което би било директна катастрофа, подчерта Христанов.

Депутатът заяви, че ПП могат да подкрепят с министри кабинет на „Демократична България“.

Христанов отхвърли възможността ПП да се коалира с БСП, защото социалистите имали фундаментален избор с промените в Изборния кодекс дали ще направят смела крачка към реформаторските сили или ще се бетонират в силите на статуквото.

ПП са готови да разговарят по политики за бъдещ кабинет, но от ГЕРБ трябва да заявят готови ли са да подкрепят всеобхватна съдебна реформа, която ще вкара хора в затвора.

Най-четени