Connect with us

Fake Harvard

Киро е дъното! Доведе за свидетел уволнена за корупция да каже: Бойко свали усмивката от лицето му

Published

on

Думи на Бойко Борисов, че Кирил Петков и „Продължаваме промяната“ са „изсмукали милиони“ от сделки за газа са афектирали и разтревожили бившия икономически министър и премиер. Това стана ясно на делото, което съпредседателят на партията води срещу лидера на ГЕРБ именно за тези му слова, казани в края на август.

На днешното съдебно заседание в Софийския районен съд бяха разпитани депутатът Венко Сабрутев, бившият шеф на КЕВР Станислав Тодоров и Мирослава Петрова, която от над 10 години познава Петков.

Именно тя разказа, че часове след като Борисов отправил обвиненията се видяла с Петков и той не изглеждал като друг път. Бил разтревожен, афектиран, липсвала обичайната му усмивка и най-вече се тревожел от това, че в очите на хората ще изглежда като Бойко Борисов.

Свидетелката на Киро е изгонена преди години заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционен фонд“. Мирослава Петрова стана народен представител от партията на Кирил Петков и Асен Василев. Тя влезе в миналото Народно събрание благодарение лично на Петков, който се отказа от депутатското си място от 24-и район в София.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени