Connect with us

Timeline

Изродиха се нещата! Вече не можеш да кажеш, че Киро е гол, а секретарката му е уруспия! Уруспия с тапия…

Published

on

Чета мнението на някакво юридическо светило за това, как Ленчето без никакъв проблем щяло да осъди Славчо за едни 30-40 хил. лв. морални щети, които е претъпяла. Сега оставям без коментар фактът, че в нашата Територия за убит редови член на популацията съда присъжда по 20 бона обезщетения.

Иначе Ленчето е вдигнало кръвно, загубило си е съня и се е чувствало некомфортно на улицата, заради осъдителните погледи на обществото, защото в песничката се говорило за „заплати, получавани заради кревати“, за „мандръсане в страната и чужбина“ (всъщност мандръсане, като израз може да има, може и да няма сексуален контекст и се ползва предимно като клатене, друсане и т.н.) все неща, които я представяли като развратна и без морал, което не се одобрявало от обществото.

Та в тая връзка се сетих, за последното ми гостуване в ТВ Скат и разговора с екипа преди предаването по случая с апартамента. Та те са пращали екип на място и заснетия апартамент наистина е за отдаване на краткосрочен наем. Снимали са и са излъчили репортаж и за самия интериор на апратамента. Реално той разполага със стая с голямо легло, мини боксче, в което човек може да си направи кафе или сандвич и баня с тоалетна.

Та тук изниква въпросът в такова помещение какво могат да правят мъж и жена по никое време за кратко? Честно казано аз се сещам за няколко неща, като да си направят сандвич или кафенце набързо, да си вземат бърз душ или другото. Натам фантазията ми не работи.

Та интересно как от морална гледна точка може да се оцени подобна сценка в която жена, отива със семеен мъж в специално наета квартирка за час-два, особено пречупено през обстоятелството, че само няколко дни или седмици по-късно тази жена получава странен договор за доста държавна пара за неустановени услуги? И договорът е възложен точно от този мъж. Някак не ми звучи много морално.

Та от всичко това излиза, че това, което е правила горката жертва Лена си е напълно нормално и морално, а проблемът е, че се е разбрало, а тоя наглец Славчо взел, та го разтръбил, хиперболизирал и превърнал в нагло нападение срещу честната и морална девойка.

Да ви имам изродените стандарти! Вече човек да няма право да си каже в прав текст Царят е гол, а началникът на кабинета му е уруспия! Та било то, че уруспията е със тапия.

От профила във фейсбук на Даниел Божилов

Най-четени