Connect with us

Timeline

Костадинов от Възраждане уби Киро и Лена с наркоманска лирика! Хиляди го аплодират

Published

on

Костадин Костадинов, Фейсбук

Вчера давах брифинг за журналистите в парламента във връзка с проваления (съвсем очаквано и закономерно) втори мандат. Познайте какъв беше първия въпрос след темата за мандата – дали съм слушал някаква песен за Лена Бориславова и какво съм бил мислел за нея?!?

Признавам си, разсмяха ме:) Питах ги дали след това няма да коментираме и Дунавското хоро, но те настояваха въпреки всичко да чуят мнението ми. Тъй като не я бях слушал, нямаше как да я коментирам.

Снощи обаче я слушах. Честно казано, все едно чух чалга вариант на една песен на Ицо Комара от преди няколко месеца. Странно обаче тогава нито един журналист не ме пита какво мисля за наркоманската лирика:).

Та моят коментар е следния – ако се подиграваш на ПП и ДБ, това е простащина, липса на добро възпитание и проява на нисък морал, но ако се подиграваш на всички останали, това е изтънчен хумор и тънка политическа сатира.

Така че родните жълтопаветници да не се чудят на последиците от собственото си поведение – който „Депутата Христо“ вади, от „Уморена кака Лена“ умира.

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени