Connect with us

Нюзрум

Шефът на СОбС за министър на Радев: Отмъщава си на Фандъкова, защото го уволни за убийство на дете!

Published

on

„През миналата година променихме изцяло режима за поставяне и контрол на преместваемите обекти в София. Започнахме промените след трагичния инцидент, при който дете загина от токов удар на бул. „Гешов“ от незаконно поставен електрически кабел, захранващ преместваем обект.“

Това пише в своя позиция до медиите председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

„През февруари 2021 г. арх. Шишков беше отстранен от длъжността главен архитект на район „Триадица“ заради този трагичен случай. Проверка на г-жа Фандъкова тогава показа, че нито един от павилионите, поставени на това място, не е поставен законно, а затова отговаряше именно главният архитект арх. Шишков.

И той понесе своята отговорност. Година и половина по-късно, арх. Шишков, заел стола на министър на регионалното развитие, има да си връща. Каквото и да си говорим в този живот всичко е лично.

Advertisement

Въпрос на характер е дали ще използваш поста си за саморазправа или не. Днес арх. Шишков директно си призна болката в ефира на БТВ – „тогава аз бях нападнат лично от Фандъкова“.

Съвсем удобно, в седмицата, в която арх. Шишков беше ежедневно критикуван за липсващата поддръжка на републиканските пътища, той реши да направи проверка на разместените жълти павета. Причината – не бил разбрал дали проблемът е в строителя или в проекта.

Проблемът на жълтите павета, на неподдържаните магистрали и на незаконните кабели-убийци е в некадърниците, които не си вършат работата, г-н министър!“, завършва шефът на СОС.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени