Connect with us

Fake Harvard

Красавица от ГЕРБ гръмна по Василев: Бил ли сте стажант в „Джемкорп“? Срещате ли се с генерал на Путин?

Published

on

Вие сте заплаха за националната сигурност, персонално. Направо да бяхте подписали междуправителствено споразумение с тази федерация (Русия) и да ни бяхте присъединили към нея и да бяхте суспендирали конституцията, вместо да подписвате меморандума с „Джемкорп“. Щеше да предизвика точно същия скандал. С тези думи Десислава Трифонова от ГЕРБ се обърна към Искрен Митев от „Продължаваме промяната“.

От думите й се скриха шефовете на Митев – Кирил Петков и Асен Василев!

Нито едно демократично правителство в тази държава не си е позволявало такова национално предателство като вас. Вие сте безродници, не се интересувате от България и бъдещето ѝ. Едва ли има безгрешно управление и едва ли има управление по света, което да е имунизирано от каквато и да е било корупция, каза още Трифонова. Определи и „Промяната“ като шампиони по нарушаването на конституцията.

Според нея най-голямата стойност на доклада е, че той ще покаже, че Народното събрание ще разследва всеки, който си позволи национално предателство.

Трифонова попита дали Асен Василев познава Атанас Бостанджиев от „Джемкорп“, бил ли е негов стажант и познава ли руснаците Алберт Адволян (олигарх) и Сергей Чемезов (изпълнителен директор на „Ростех“).

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени