Connect with us

Парламент

ГЕРБ съсипа Рашков, че пиянства с мафията! Милиционерът полудя: Аз съм градушката, ще ви изгоня

Published

on

Жесток скандал се разрази в пленарна зала след приемането на доклада за „Джемкорп“. В процедура по начина на водене, депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев определи меморандума като пример за корупционно схема и поиска от „имотния, комунистически следовател“ Бойко Рашков да излезе и да каже, защо е бил чадър на управлението на Кирил Петков и Асен Василев.

В типичния си стил Рашков отговори, че ако зависи от него част от депутатите не само ще бъдат изгонени от пленарна зала, но и от Народното събрание.

„Никога не съм бил чадър на когото и да било. Като не съм бил чадър на никой съжалявам, че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу ваши лидер от ГЕРБ“, заяви бившият вътрешен министър.

В отговор Георг Георгиев припомни миналото на Рашков: Целували сте ръка на тези, които казаха „танковете да дойдат“, на тези които съсипаха държавата. Наздраве, пиинете си Рашков“. Георгиев допълни, че бившият силов министър на ПП е комунистически, червен следовател и припомни снимки на които седи на една маса с мафията.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени