Connect with us

Timeline

Журналист със сензационна версия: Радев и Бойко приключват ДеБъ и Прокопиев! В „Козяк“ са доволни

Published

on

Бойко Борисов зове третия мандат да отиде при приятелите му от ДБ.

Гълъба се готви да отлети от мансардата на МС.

Радев готов да се сниши пак и да пикира самолетчето си в хангара.

Какво се случва? Сценарият е в ход.

Капанът с третия мандат ще щракне с лакомата мишка Христо Иванов вътре.

Третият мандат е капан за лакоми вредители. Третият мандат ще е операция за отстраняването на проваления “редник” Хр Иванов от българската политика.

Редник, защото Иванов не можа да се издигне по-горе от слуга на Бойко и момче за мръсни поръчки на Иво Прокопиев.

Операцията тече съвместно от две командвания.

Даващият мандата Радев (по всичко изглежда ще се вдигне на по-безопасна височина над облаците, затова няма да го виждате) ще избере третия път ДБ да прави правителство. С това Льотчикът ще заложи миризливото сиренце. Капанът ще щракне подкрепящият ДБ Борисов.

Какви са ходовете на Хр Иванов?

Да върне мандата незабавно без преговори. Така ще го напуснат 80% от неговата партийка и цялото ДСБ (15 човека общо), които искат власт на всяка цена. Алчни за власт и неспособни да живеят без нея.

Да влезе в преговори с ГЕРБ в Зайчарника. Това означава, че жълтопаветният планктон ще се изнесе за предстоящите избори и ДБ ще отиде в небитието. Хр. Иванов изглежда болнав, подпухнал и гузен през последните месеци. Очевидно се е продал и е осребрил и малкото останало наследство от въргалянето по плажовете на Росенец с Шиши Мирчев.

Или ДБ ще полегне в скротума на ГЕРБ и ще има правителство за 6 месеца до местните избори, когато ще се дели баницата, или ще изгори още в камината на Зайчарника с третия мандат. На всички изглежда им писна от рекета на Прокопиев и пищящите му офисни хунвейбини. Има консенсус да ги приключват. На “Козяк” сменят караула и нямат нищо против да се поразтоварят от тези гниди, които са се впили по оградата на Посолството и му увреждат имиджа.

Следващите три седмици ще са цирк с пуканки, а после ще се яде жито.

От профила във фейсбук на Николай Бареков

Най-четени