Connect with us

Timeline

Той взриви Киро и Асен: Чорапът усети, че тези продават държавата! Съдбата им е: Преследване, съд, затвор

Published

on

Ей тъй кат стане…

Аферата с Gemcorp ще нулира цяла политическа партия.

Оказва се, че държавата в лицето на Кирил и Асен не са извършили каквато и да било проверка на компания, на която се готвят да подарят почти цялата енергетика на страната.

Без мотиви, проучване, справки в ДАНС, съгласуване с БЕХ, консултации с МЕ, героите от ПП са подписали нещо, което в нормалните западноевропейски държави води минимум до оставки и моментално изхвърчане от политиката, а в по-развитите – до съдебно преследване, съд и затвор.

Advertisement

Конституцията, законите, правилата и нормите изглежда не са важали в революционна България през 2021-2022.

Аферата Gemcorp далеч не е единственото подобно действие на почтените братя. За справка – вижте дейността на Рашков, Минеков, Наското на културата и останалите бабаити, които напълниха джобовете на своите хора, раздадоха апетитни постове, крадоха като за последно, но все пак не успяха да продадат държавата, преди чорапът, който ги издигна, да се усети.

Защото Gemcorp не е някакъв титан на международното икономическо поле, а фирма, управлявана от… българи – Атанас Бостанджиев и Първолета Щерева, а целта на Кирил и Асен, Атанас и Първолета, е била да се отмъкнати много, много, много пари.

Тик-так, тик-так.

От профила във фейсбук на Виктор Димчев

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени