Connect with us

Fake Harvard

1,2 млрд лева! Ново обвинение към Киро и Асен, този път от София! Тези не са за затвор, а за…

Published

on

„Правителството на „Продължаваме Промяната“ нанесе на София щети за над 1,2 милиарда лева – само защото сме от различни партии. Но всъщност наказаха софиянци и аз не разбирам подобно безотговорно поведение.“

Това написа в своя фейсбук профил председателят на СОС Георги Георгиев.

„По тяхно време не беше включено в Плана за възстановяване строителството на метрото до „Слатина“ и проектите за канализация на северните райони за общо над 600 милиона лева“, добави той. 

Георги Георгиев подчерта, че по време на тежката криза за транспорта в цяла Европа, „Продължаваме промяната“ са отказали да си свършат работата и да подпомогнат обществения транспорт.

Advertisement

„Ние получихме от кабинета на „Продължаваме промяната“ опит за звучен шамар – отказ да си свършат работата и „безценни“ съвети – да вдигнем цената на билетчето и да орежем линиите“, написа още той.

„Категоричната ми позиция е, че политическият реваншизъм никога не работи за доброто на гражданите. И е крайно време политиците да го осъзнаят“, обясни Георгиев.

Той също подчерта, че в София дигиталната революция вече е факт.

„От началото на следващата година хартиеният билет отива в историята. Данните показват, че в края на октомври близо 6 млн. пътувания в градския транспорт за около година и два месеца са купени с дигитални билети. През новата 2023 ще има нови възможности за гражданите, както за плащане, така и за пътуване – билетите за прекачване 30+ и 60+“, уточни по темата Георги Георгиев.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени