Connect with us

Нюзрум

Водеща по ТВ БСП: Котката на Мая нападна Крум! След битката го оперираха, беше 2 седмици в болничен

Published

on

Името на правосъдния министър от служебното правителство – Крум Зарков, беше забъркано в скандал заедно с Мая Нешкова и нейна котка, която го е наранила до неузнаваемост преди време.

„Искам само да кажа, и нека това е първият и последен път, в който защитавам Крум Зарков, че историята с котката на Мая Нешкова е коренно различна от представената. Крум не е виновен, че съседката му е ексцентрична, съвсем меко казано, и държи 101 котки, една от които попада през балкона у тях“, сподели Юлия Ал-Хаким – жената на Александър Симов, който е бивш депутат от БСП.

Двамата са водещи в партийната телевизия БСТВ на Корнелия Нинова. Юлия Ал-Хаким изрази позицията си за разразилия се скандал в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа още тя по случая:

„В опит да я изкара от вкъщи, животното така го издира, че му се наложи да му оперират ръцете и няколкото седмици беше в бинтове и с болничен.

Крум не е насилник, истината е много по-лоша – той бе напълно сразен от една котка, което го прави по-скоро смотан. И други истории можем да разкажем в подкрепа на това твърдение. Как човек, нападнат и обезчестен от котка в собствения си дом, ще бори мафията в една от най-корумпираните държави в света, не знам и отговор не чакам.

Но че той е напълно невинен и дори сериозно потърпевш от безжалостния коткозвяр на Нешкова, за това мога да свидетелствам по всяко време!“

Най-четени